Daglig Leder Jette Holten

Årelang professionel erfaring med kommunikation, salg, service og markedsføring i internationale miljøer. Arbejdet 14+ år i udlandet, og med borgere med anden etnisk baggrund 21+ år. Betragter sig selv som kulturel brobygger med fokus på vidensdeling. Vægter nysgerrighed og medmenneskelighed som vigtige kompetencer, og vigtigheden af at opbygge fællesskaber – lokale, nationale og internationale - på tværs af etniciteter som essentielle for sammenhængskraft og trivsel. 

Aktivitetskoordinator Nisreen Sallakho (ansat t.o.m 30. juni 2024 i projekt Fælles fokus giver fremgang #2)

Jeg er uddannet naturfagslærer, og har diplom i pædagogik fra mit hjemland, Syrien. Derudover er jeg uddannet pædagogisk assistent og socialpædagog fra Københavns Professionshøjskole.

Jeg har været på arbejdsmarkedet i 16 år. Mine tidligere arbejdspladser har været folkeskoler, private skoler og SFO. Til daglig arbejder jeg på Specialcenteret i Ribe med børn og unge, som lider af forskellige diagnoser, f.eks. autisme og ADHD. Derudover arbejder jeg som aktivitetskoordinator hos Mentornetværk i Esbjerg /Varde i projekt ”Fælles Fokus Giver Fremgang”, hvor jeg står for vores fælles madarrangementer.

Jeg har rejst og boet i adskillige lande, hvilket giver mig erfaring og forståelse for samarbejdet med mennesker fra andre kulturer. Arbejdet i Mentornetværk meget interessant, da det bl.a. giver mig større indsigt i traditioner, normer og værdier på tværs af nationaliteter.

Personligt ser jeg mig selv som en åben, aktiv og glad person. Jeg er mor til tre børn, kan godt lide at lave mad, og at deltage i sociale arrangementer. 

Som frivillig er jeg medlem af vores lokale boligbestyrelse og af gruppen Bydelsmødre i Esbjerg. 

 

Aktivitetskoordinator Heidi Angelo Frikke (ansat t.o.m 30. juni 2024 i projekt Fælles fokus giver fremgang #2)

Koordinerer sociale arrangementer. Derudover er jeg ansvarlig for aktiviteter for børn mellem 2-12 år til andre arrangementer i projektet.

Jeg har 25 års erfaring med ledelse fra fitnessbranchen som centerleder, souschef, personlig træner og fitnessinstruktør. Derudover har jeg været frivillig i Kvindernes Krisecenter, og i Frivillighuset Vindrosen. 

Jeg har empati for andre mennesker, er selvstændig, nærværende, glad og positiv. At arbejde med mennesker er skønt, jeg elsker at være med til at skabe sammenhold og nærvær.